Over Wink

Hoe tof is het om een product te hebben dat niemand heeft? Van sommige tassen maken we maar vijf exemplaren, van andere meer – maar nooit meer dan tweehonderd. De kans dat je iemand tegen het lijf loopt met dezelfde tas is dus minimaal.

Gered leer

WINK Leder ziet nog veel potentie in restleer van grote modemerken en geeft dat leer een tweede kans. Wij zijn een van de laatste fabrieken in Nederland waar leer nog bewerkt wordt: zo kunnen we er mooie, nieuwe producten van maken. Zo bieden we klanten mooie shoppers voor een eerlijke prijs

Handgemaakt in Nederland

Zonde toch, om tassen uit andere landen te laten komen, terwijl er hier zo veel mogelijk is? Alle tassen en accessoires worden handgemaakt in Brabant.

Lokaal natuurproduct

We gebruiken rundleer en zijn altijd op zoek naar de mooiste en meest karakteristieke huiden. Leer is een prachtig product dat met de juiste kennis omgezet kan worden tot unieke modeartikelen. De natuur moet je terugzien in het product: je voelt het, ruikt het en het moet leven. Leer is een van de meest duurzame materialen dat lang meegaat en soepeler wordt met de tijd. Zo loop je niet alleen de deur uit met een prachtige tas, maar ook met een goed gevoel.

Passievol ondernemen

WINK Leder is een familiebedrijf met bijna vijftig jaar passie voor leer. Jurgen is al jong begonnen in het leer en heeft de juiste kennis over het product en ervaring met het bewerken. Lidi is een jonge bedrijfskundige en zag in WINK Leder een groeipotentie door mooie producten van 100% leer op de markt te brengen. Samenbrengen ze de Nederlandse leerindustrie naar een hoger niveau en maken ze nieuwe modeartikelen waarmee jij – en jij alleen - de blits kunt maken.